Esenciálny olej z palo de rosa je prírodný produkt používaný v aromaterapii. Získava sa destiláciou dreva stromu Palo de Rosa, ktorý pochádza z Južnej Ameriky. Tento olej je známy svojimi relaxačnými a upokojujúcimi vlastnosťami, preto sa bežne používa na zmiernenie stresu, úzkosti a na podporu relaxácie. Používa sa aj v kozmetických procedúrach na zlepšenie vzhľadu pokožky, keďže má hydratačné a regeneračné vlastnosti. Esenciálny olej z palo de rosa má sladkú a kvetinovú vôňu, ktorá pomáha vytvoriť pokojnú a harmonickú atmosféru.